Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مسعود مردانی متخصص بیماری های عفونی و عضو کمیته علمی کشوری کرونا،در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از موارد مهم ایجاد کننده ابتلا به کرونا در پیک پنجم به دنبال مراجعه مکرر بیماران، همراهانشان  یا حتی افرادی که بدون هیچ بیماری و علامت خاصی هستند؛ به آزمایشگاه‌ها و دپارتمان‌های مختلف بیمارستانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردانی افزود: برخی از هموطنان به مطب مراجعه می‌کنند و عنوان می‌کنند که یک سال است وضعیت سلامتیشان بررسی نشده است و از ما تقاضای نوشتن چکاپ دارند؛ باید عرض کرد در حال حاضر اصلاً وقت چکاپ نیست، چون در اوج پیک پنجم اپیدمی ویروس دلتا کرونا هستیم و هنگامی که در آزمایشگاه افراد کنار هم ایستاده اند،  فقط با چند دقیقه حضور در سالن انتظار آزمایشگاه به این بیماری مبتلا می‌شویم.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در بخش‌هایی که بیماران کرونایی حضور دارند به هیچ وجه اجازه حضور همراه داده نمی‌شود، زیرا قطعاً همراه به بیماری مبتلا خواهد شد. ملاقات هم در بیمارستان‌ها در حال حاضر کاملاً ممنوع است، چون ممکن است حتی فردی که به ملاقات آمده است خودش ناقل ویروس باشد و بیماری را در سطح جامعه و خانه توسعه دهد.

او افزود:  باید حداقل زمان را در مواجهه با افراد مبتلا به کرونا داشته باشیم. توصیه ما به بیمارانی که در بخش‌های کرونا هستند این است که برای تقویت روحیه شان از تماس‌های مجازی با عزیزانشان استفاده کنند. 

این متخصص بیماری های عفونی درباره ابتلای دو یا چند نفر به کرونا در یک خانه گفت: این تصور غلط است که وقتی مثلاً دو نفر در یک خانه به کووید مبتلا هستند می‌توانند با هم به راحتی معاشرت داشته باشند  چراکه باعث تجمع بیشتر ویروس می‌شوند و آسیب و عوارض ویروس در آن‌ها به مراتب بیشتر خواهد شد. توصیه ما این است که این افراد از حضور در کنار هم جدا خودداری کنند تا زمانی که بهبودی هر دو کامل شود.

مردانی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های کنترل بیماری در افراد، عدم برخورد مکرر با ویروس است، بیان کرد: توصیه ما این است که در اتاقی که برای قرنطینه یک بیمار کرونایی در خانه در نظر گرفته شده است حتما تهویه مناسب وجود داشته باشد و به دفعات پنجره اتاق باز شود تا هوا در گردش باشد. 

بیشتر بخوانید 

واکسیناسیون بالای ۱۲.۵ درصدی کرونا برای گروه‌های هدف/فردا و پس فردا محموله وارداتی واکسن کرونا به کشور وارد خواهد شد

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در ایران دلتا کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در روستاهای کم برخوردار و مناطق صعب العبور عشایر، سم پاشی اماکن دامی بصورت رایگان انجام می شود.

به گفته او، با توجه به شیوع ویروس در فصل گرما به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

اسدی گفت: افراد از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه بیماری مشترک انسان و دام، به جد اجتناب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟